ZORGELOOS GENIETEN MET DE VOETEN IN HET ZAND!

Al meer dan 20 jaar is Siësta Beach een vaste waarde in Knokke met een aanpak die door velen is gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Olaf Jacobs startte in 1992 met de verhuur van strandzeteltjes en later verkocht hij aan de zeedijk uit een veredeld tuinhuisje blikjes frisdrank en bier.

Het verhaal van onze alom bekende Siësta Beach startte al een hele tijd geleden, in de lente van 1992 om precies te zijn. Exact een kwart eeuw geleden ging uitbater Olaf Jacobs de uitdaging aan om van dit stukje Belgisch strand een pareltje te maken. 25 jaar later heeft hij nog steeds dezelfde ambitie als in het begin en we vinden dat dit fantastische jubileum mag gevierd worden!

Hoewel het Knokse strandleven in de loop der jaren heel wat veranderd is, blijft de familie Jacobs er jaar na jaar naar streven om met Siësta Beach een heuse trendsetter te zijn en alle klanten, die door de jaren heen ook steeds meer vrienden geworden zijn, een grote glimlach te bezorgen.

Met de zon en zee als vaste waarden aan onze zijde, geven wij telkens opnieuw het strand een nieuwe look, met het ultieme Siëstastrandgevoel in gedachten. U kunt zorgeloos genieten van de zon op één van onze relaxbedjes, die u simpelweg ter plaatse of telefonisch kunt reserveren op drukke momenten. Naar gelang uw eigen keuze kunt u ook gebruik maken van een windscherm, banana screen of parasol voor optimaal comfort. Ook zijn er nette toiletten en een douche aanwezig.

Naast onze relaxbedjes bieden wij ook nog een ruim zonneterras aan waar u heerlijk kunt loungen en genieten van het absolute ‘dolce far niente’. We dragen “hospitality” steeds hoog in het vaandel. We nemen elk jaar opnieuw onze tijd en zien het als een uitdaging om u te verwennen met het nieuwste op vlak van trendy drankjes en aangename lounge muziek die u laat wegdromen onder de zon.

Vanaf 17u00 is iedereen welkom aan onze beachbar voor een sunset drink, gaande van een hippe cocktail tot een klassieke Martini Negroni. Want geef nu toe, wat is er heerlijker dan de zon zien wegzakken in de zee met een verfrissend drankje in de hand en een bijpassend muziekje, door één van onze beach DJ’s? We zijn dagelijks geopend tot 20u00 en zo heeft u nog de hele avond te tijd om te genieten van al het andere dat onze bruisende badstad nog te bieden heeft.

We hopen u snel te mogen verwelkomen op ons klein stukje Belgisch paradijs in dit speciale jubileumjaar!

Siësta Beach,
Still the one and only,
After 25 years.